Boeking pagina voor modellen 2024

Beste model,

Via onderstaand formulier kan jij bij mij een individuele shoot boeken op basis we hebben afgesproken. Waarschijnlijk heb je deze verborgen link via mij verkregen om de vrije data ik heb te bekijken.

Via onderstaand formulier kan je de shoot onmiddellijk boeken en krijg je ook bevestiging via e-mail.

Deze pagina wordt continu aangepast betreffende mijn vrije data, dus snel zijn is de boodschap of kom zeker nog eens kijken.

Ik kijk uit naar een samenwerking met jou en hoop je spoedig te mogen shooten.


!!! Door de enorme aanvragen van shoots op basis van TFP worden vanaf heden bij een samenwerking op basis van TFP maximum 10 afgewerkte foto's afgeleverd (5 keuze fotograaf en 5 keuze model). Dit om de lange wachttijden naar foto's te reduceren !!!

Deze regel vervalt indien de content van de shoot kan/mag gebruikt worden door beide partijen op hun betaalsites

Bedankt voor het begrip


opgelet :  Door de talrijke annulaties heden ten dage dien je bij boeking met onze voorwaarden op deze site akkoord te gaan.

Indien er een 'no show' of annulatie binnen de 48u is, wordt een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend. Dit om de kosten te dekken die gemaakt zijn. Bij een annulatie of herboeking 48u voor de shoot zal een volgende shoot kosteloos herboekt worden. Indien een shoot geannuleerd wordt binnen de 48u zal eerst een voorschot van 50€ gevraagd worden die bij de herboekte shoot (op basis van TFP) teruggegeven zal worden.


Bij het niet publiceren van minimum 3 posts op sociale media binnen de maand na afleveren van de foto's op basis van TFP wordt de shoot als een betalende aanzien en zal een factuur van 250€ in rekening gebracht worden. Een volgende (reeds geboekte) shoot(s) wordt dan automatisch geannuleerd. 


Hiernaast de link naar het algemeen contract op basis van TFP.

Gelieve bij een eerste samenwerking dit in tweevoud ondertekend mee te brengen naar onze shoot of digitaal te ondertekenen.

TFP Contract Algemeen Pdf
PDF – 246,1 KB 10 downloads

Link naar mijn moodboard 2024 ter inspiratie


De vakantieperiode is volledig volgeboekt.
Gelieve privé contact op te nemen indien je nog een shoot wil.
September wordt spoedig opengezet.

 

Opgelet.

Bij indienen van het formulier wordt de datum als optie ingeboekt. Enkel na bevestiging van mezelf wordt de shoot definitief ingeboekt.