wie ben ik

 

David Van de Maele

° 05 mei 1976

fotograaf

 

 

Altijd moeilijk jezelf even voor te stellen. Laat staan om als fotograaf een goede foto van jezelf te vinden. Maar ga dit proberen.

Zoals jullie al weten ben ik dus David Van de Maele. Gepassioneerd door fotografie, vooral in portret- en productfotografie.

Waarom portret zie ik je denken? Wel, gezien mijn sociale karakter kom ik graag ik contact met mensen. Mensen hebben een verhaal, een leven. En net dat fascineert me. Ik wens dit verhaal te kennen, te beleven, vast te leggen. En met wat kan je dit beter als een momentopname dat ze fotografie noemen. Vandaar dat ik open sta voor ieder's zijn verhaal. Of het nu de buurman op de hoek is,  een toffe dame die graag in de modellenwereld haar stapjes wil zetten, iedereen boeit me. Dit vind je ook weer in mijn portfolio hier op de site. Iedereen is uniek en wens ik – door hun verhaal te kennen – zo vast te leggen op de gevoelige plaat.

Door mijn jarenlange ervaring, die begon in het analoge tijdperk, mijn continue bijscholing, bijwonen van workshops en vooral veel sparen voor materiaal ben ik wie ik nu ben. Technisch zullen de foto’s altijd in orde zijn, maar mijn eigen vrije creativiteit en de samenwerking met de modellen bepalen hoe de shoot er uiteindelijk zal uitzien. Vandaar dat je in mijn portfolio geen opeenvolging krijgt van steeds technisch dezelfde foto’s. Neen, het is de emotie van het moment dat ik heb bij het verhaal en van wat we bespreken samen dat het resultaat zal bepalen. Vandaar elke shoot ook uniek is bij mij, niet altijd tijdgebonden en vooral geen stress.

Door de vele vragen die ik krijg van bedrijven die hun producten in de kijker willen zetten, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Elk product heeft een verhaal, een emotie, een naam die uniek verbonden is aan een bedrijf. Vandaar dat ik graag mijn creatieve ik aan het werk zet om voor uw bedrijf het geschikte plaatje te bezorgen om het product, waar u trots op bent, extra in de kijker te zetten voor alle doeleinden.

Zoals je kan lezen ben ik een persoon die gaat voor kwaliteit. Een persoon met passie die steeds vol enthousiasme een shoot zal organiseren, steeds met de insteek vooral een fantastische ervaring te hebben waar we later samen kunnen op terugkijken.

Veel plezier op mijn site en aarzel niet me te contacteren bij vragen of opmerkingen.

 

David